Els Avets

Desconnecta del món i vine!

Els nostres avets

Situat entre Riudarenes i Santa Coloma i a la frontera entre la plana i les muntanyes de les Guilleries, el Pícnic disposa de taules i barbacoes a l’ombra d’un gran bosc d’avets que li dona el nom.

Fes el teu foc i porta tot el que et faci falta per ensenyar als amics i família qui és el rei de la barbacoa! Només hauràs de llogar la teva taula i comprar el carbó o llenya que necessitis.

Si no vols embolicar-te en fer el menjar no ho dubtis nosaltres el farem per tu. Amb el Menú pícnic tot és mes fàcil. Preparem una amanida per persona i de segon paella o fideuà feta per nosaltres. També inclou vi i aigua.

Però si et sembla poc també pots venir al restaurant. Relaxa’t tot dinant amb unes magnifiques vistes davant l’estany. Tant de dia com a les nits d’estiu oferim carns de proximitat i paelles i fideuàs, l’especialitat de la casa.

HISTÒRIA

Els Avets neix d’un projecte familiar que ha trobat l’equilibri entre l’experiència del seu fundador i la joventut i noves idees dels seus fills.

Es va inaugurar l’any 2015 desprès de tres anys de construcció i preparació de l’espai sempre basant-nos en la idea de convertir un bosc de cedres en una zona de relax i diversió, on famílies i colles d’amics poguessin gaudir de la natura amb totes les comoditats. Actualment seguim treballant per millorar l’espai dia rere dia.

LA NORMATIVA

Les normes de convivència que ens permetran a tots gaudir d’una esplèndida trobada.

  • No està permesa l’entrada de vehicles dins l’espai del pícnic.
  • Es permet l’entrada de gossos sempre que els seus propietaris es comprometin a tenir-los lligats i recollir els seus excrements.
  • No està permès l’ús d’aparells musicals a les taules.
  • No es poden entrar cadires, gandules, llenya ni cap element que pugui pertorbar la tranquil·litat i convivència.
  • PÀRQUING NO VIGILAT, l’empresa no es fa responsable de cap robatori ni dins ni fora de les nostres instal·lacions, tampoc cap incident derivat del mal ús d’aquestes.

Els Avets es reserva el dret d’admissió a criteri de la persona encarregada de la recepció.

Establiment autoritzat a encendre foc durant tot l’any segons el decret 64/1995 Art.8-15  amb nº de registre 735.

caCatalà
Enviar WhatsApp