Els Avets

Desconnecta del món i vine!

ELS NOSTRES AVETS

Situat entre Riudarenes i Santa Coloma i a la frontera entre la plana i les muntanyes de les Guilleries, el Pícnic disposa de taules i barbacoes a l’ombra d’un gran bosc d’avets que li dona el nom.

Fes el teu foc i porta tot el que et faci falta per ensenyar als amics i família qui és el rei de la barbacoa! Només hauràs de llogar la teva taula i comprar el carbó o llenya que necessitis.

Si no vols embolicar-te en fer el menjar no ho dubtis nosaltres el farem per tu. Amb el Menú pícnic tot és mes fàcil. Preparem una amanida per persona i de segon paella o fideuà feta per nosaltres. També inclou vi i aigua.

Però si et sembla poc també pots venir al restaurant. Relaxa’t tot dinant amb unes magnifiques vistes davant l’estany. Tant de dia com a les nits d’estiu oferim carns de proximitat i paelles i fideuàs, l’especialitat de la casa.

HISTÒRIA

Els Avets neix d’un projecte familiar que ha trobat l’equilibri entre l’experiència del seu fundador i la joventut i noves idees dels seus fills.

Es va inaugurar l’any 2015 desprès de tres anys de construcció i preparació de l’espai sempre basant-nos en la idea de convertir un bosc de cedres en una zona de relax i diversió, on famílies i colles d’amics poguessin gaudir de la natura amb totes les comoditats. Actualment seguim treballant per millorar l’espai dia rere dia.

LA NORMATIVA

Les normes de convivència que ens permetran a tots gaudir d’una esplèndida trobada.

  • Queda prohibida totalment la música en tot el recinte.
  • Els gossos han d’anar lligats en tot moment dins del recinte i els propietaris es comprometen a recollir els seus excrements.
  • No està permesa l’entrada de vehicles dins l’espai del pícnic.
  • No es poden entrar cadires, carbó, llenyes ni cap element que pugui pertorbar la tranquil·litat i convivència.
  • Han de tenir vigilades en tot moment les seves pertinences. (l’empresa no es fa responsable d’elles).

Els Avets es reserva el dret d’admissió a criteri de la persona encarregada de la recepció.

Establiment autoritzat a encendre foc durant tot l’any segons el decret 64/1995 Art.8-15  amb nº de registre 735.

Enviar WhatsApp